Termeni si conditii

Politica de confidențialitate și utilizarea termenilor acestui site se referă la modul de colectare și utilizare a datele personale furnizate pe site.

Termeni Si Conditii Pe reteaua irc/web a chatului romanesc ChatApropo.eu

Este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitatea lor. Vizitarea acestui site in continuare presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor de peste 18 ANI. Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului ChatApropo.eu gazduit de compania Romania Chat. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. ChatApropo.eu isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si Conditiile. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa NU utilizati acest site. Drepturi de autor ale intregului continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea ChatApropo.eu si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil in scris se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului ChatApropo.eu nu poate fi reprodus, modificat, transferat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor Romania Chat.

Confidentialitate

Confidentialitate ChatApropo.eu nu garanteaza ca utilizarea de catre vizitator a acestui site va fi confidentiala. Acest site nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera vizitatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre vizitator a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face vizitatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal. Clientul accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii .